Inloggen VABO

 

VABO staat voor VervangingsAdministratie BasisOnderwijs. Dit is het online systeem voor het plannen van vervanging. Als gebruiker kun jij er al je voorkeuren in aangeven: je geeft aan op welke dagen en dagdelen je beschikbaar bent, of je een voorkeur hebt voor regio, schoolbestuur of scholen en je kunt aangeven of je voor onderbouw of bovenbouw wilt werken of voor speciale groepen.

 

 

Direct inloggen

Heb je al een account van CPV Ingenium  in VABO, dan kun je via deze link inloggen.

 

 

Op basis van jouw beschikbaarheid en  voorkeuren benadert CPV Ingenium je als er vervanging gevraagd wordt. De planners proberen de invalbeurten zo ver mogelijk van tevoren in te plannen. Er zijn natuurlijk ook altijd last minute aanvragen. Dan kun je ’s ochtends vanaf 07.30 uur worden gebeld of je ontvangt een sms om in te vallen. Ook na 08.30 uur kunnen er nog aanvragen voor diezelfde dag binnenkomen. Dus zorg dat je bereikbaar blijft als je agenda open (beschikbaar) staat.

 

Heb je vragen over het online systeem VABO, neem dan contact met ons coördinatieteam op. Het coördinatieteam is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 13.30 uur. Het telefoonnummer is 0485-351586. Of stuur een email met je vraag naar: info@cpv-ingenium.nl.