Centrum Personeelsvoorziening

Centrum Personeelsvoorziening (CPV) Ingenium is gevestigd in Cuijk en is in 2015 ontstaan als opvolger van Vervangerspool CPV NOB. Ons belangrijkste doel is het goed en professioneel organiseren van vervangingen om zo de continuïteit van onderwijs op de aangesloten scholen te waarborgen. Wij zetten ons in voor een goede match tussen school en leerkracht. CPV Ingenium  ondersteunt leerkrachten bij het vinden van tijdelijk werk op scholen die bij hen passen. Tegelijk ontzorgen we schooldirecteuren en besturen.

 

Vaste en ambulante leerkrachten

CPV Ingenium zet ruim 80 leerkrachten in die een vaste benoeming hebben bij een van de aangesloten schoolbesturen. Daarnaast bieden wij leerkrachten zonder vaste aanstelling de mogelijkheid om via onze vervangerspool tijdelijk werk te krijgen op een van de scholen. Aanvragen van vervanging en oproepen van leerkrachten verlopen snel en efficiënt via het digitale systeem (en telefonisch).
 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze medewerkers. Aanmelden voor de vervangerspool kan hier. CPV Ingenium is op werkdagen van 8:30 – 13:30 uur bereikbaar via telefoonnummer 0485–351586 en per mail: info@cpv-ingenium.nl. Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.