De aanmeldprocedure

Om je te kunnen aanmelden voor de vervangerspool, heeft CPV Ingenium een aantal documenten en gegevens nodig. Je vindt het overzicht daarvan hieronder. We gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. Dat geldt ook voor alle persoonsgegevens die via VABO (het online vervangingssysteem) uitgewisseld worden.

 

Zodra je alle documenten hebt aangeleverd, ontvang je de inloggegevens voor VABO. Na inloggen kun je hier heel eenvoudig aangeven wanneer en waar je inzetbaar bent.

 

Documenten en gegevens

  • Ingevuld aanmeldingsformulier CPV Ingenium DIGITAAL
  • Kopie van de akte van bekwaamheid DIGITAAL
  • Kopie van een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs, bij id-kaart ook de achterkant, bij nieuw paspoort ook achterkant waar BSN op staat). TIJDENS INTAKEGESPREK WORDT DEZE GESCAND.
  • Kopie van je laatste salarisstrook als je al eerder in het onderwijs werkte (ivm inschaling) DIGITAAL
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG), zie hieronder. ORIGINEEL PER POST

Let op: de aanvraag voor de VOG loopt via CPV Ingenium. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het ondertekend samen met de andere documenten naar CPV Ingenium. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek, tijdens dit gesprek scannen we je ID. Naderhand ontvang je van het ministerie dan per mail het verzoek de VOG  in te vullen en te betalen. Vervolgens ontvang je de VOG op je thuisadres. Stuur het origineel naar CPV Ingenium (Stoofweg 2, 5361 HZ Grave). Als je wordt ingezet via CPV Ingenium ontvang je de kosten voor de VOG van ons terug. Een VOG is slechts een half jaar geldig.