Alle mogelijkheden voor leerkrachten

Leerkrachten die op zoek zijn naar (tijdelijk) werk krijgen bij CPV Ingenium alle gelegenheid en ondersteuning om hun talent in te zetten voor de scholen van hun voorkeur. Wie zich inschrijft bij onze vervangerspool, kan in het systeem aangeven op welke dagen en voor welke groepen en scholen (of welk gebied) hij of zij inzetbaar is. Makkelijk, online en heel flexibel.

 

Of je nu ambulant leerkracht wilt blijven of op zoek bent naar een vaste aanstelling; de vervangerspool van CPV Ingenium biedt je alle mogelijkheden. Je hebt leuk en inspirerend werk en je kunt je vaardigheden en expertise op verschillende scholen, in verschillende onderwijsconcepten, met andere leerlingen en collega’s ontwikkelen. Wij regelen je inzet graag en goed.

 

De vervangingspool blijkt vaak ook een goede opstap te zijn voor een vaste aanstelling. Vacatures bij de ruim 130 scholen van CPV Ingenium worden geregeld ingevuld met leerkrachten die zich in de vervangerspool hebben bewezen.

 

Inschrijven of meer informatie?

Als je je wilt inschrijven voor de vervangingspool, dan vind je hier de aanmeldprocedure. Wil je eerst meer informatie over CPV Ingenium, neem dan contact met ons op.